De Klussenier Imko van Heumen
De Klussenier Imko van Heumen

Laan van Barbestein 3
4451 AH Heinkenszand

Dien uw offerte-aanvraag in   

0113 78 53 01
06 1429 0098
imkovanheumen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 58968717

Even voorstellen

Woont u in de omgeving van Heinkenszand of Goes en bent u op zoek naar een veelzijdige vakman voor renovatie of onderhoudswerk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Imko van Heumen en ik woon samen met mijn vrouw met veel plezier in Heinkenszand. Klussen en verbouwen is altijd mijn hobby geweest. Op een camping in Frankrijk kreeg ik de kans al het onderhoud te doen. Dit pakte ik natuurlijk met beide handen aan. Eenmaal weer in Nederland heb ik dit  werk met veel plezier doorgezet. Alleen blijft het seizoenswerk en ik wil juist meer zekerheid zonder in te boeten op de vrijheid die je geniet als zelfstandige. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo terecht bij De Klussenier.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Klanten kunnen voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht, denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van badkamers, keukens, timmerwerkzaamheden, gevelbekleding en EPDM dakbedekking. Ik heb ervaring met nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van renovatie- en onderhoud. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor Keralit dakrand en gevelbekleding.

Op kwaliteit en vakmanschap wordt door mij niet gekort. U mag van mij verwachten dat niet alleen de werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd, maar ik zal alles verzorgen rondom de opdracht. Ik kom bij u langs om uw wensen door te spreken, u ontvangt een vrijblijvende offerte, ik verzorg de inkoop, de eventuele inhuur van derden en dergelijke. Eigenlijk net zoals een klusbedrijf, alleen heeft u maar één aanspreekpunt.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Heinkenszand op www.klussenierimkovanheumen.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...